Gewonde bij forse aanrijding Loevesteinlaan | Nieuws op Westlanders.nu

2022-06-03 19:45:53 By : Ms. Sharon Wei

Geplaatst door Westlanders.nu op 30-05-2022 10:30 - Gewijzigd op 30-05-2022 11:50

Den Haag 30.05.2022 - De hulpdiensten en de traumahelikopter uit Amsterdam werden maandagochtend naar de Loevesteinlaan gezonden, vanwege een forse aanrijding tussen twee personenwagens.

De bestuurder met bijrijder van een groene bedrijfswagen met aanhanger, reed over de Loevesteinlaan richting de Eramusweg en sloeg met groen licht linksaf. Daar kwam uit tegengestelde richting de bestuurder van een witte Mercedes met hoge snelheid aanrijden.

Door de klapper die volgde tegen de zijkant van de bedrijfswagen eindigde de bedrijfswagen tegen een verkeersmast en de Mercedes op het fietspad. Brandweer Loosduinen kwam met spoed voor een beknelling. De bestuurder van de Mercedes bleef ongedeerd, die van de bedrijfswagen had slechts een paar schrammen op de neus.

De bijrijder zat echter bekneld en is door de brandweer en ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Het MMT kon worden gecanceld. Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising is deels afgezet geweest vanwege nader onderzoek door de FOV.

U bent vrij om te reageren met behoud van respect en fatsoen. Kleineren is not done. Alle geplaatste reacties worden een paar keer per dag nagekeken en zijn niet direct zichtbaar. Dus even geduld aub.

Heb je een tip voor de redactie? Neem dan contact op met info@westlanders.nu 

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Westlanders.nu

Copyright 2013 - 2022 Westlanders.nu | Alle rechten voorbehouden | Website door Rumble IT & Apps door Wensline Consultancy